چکیده امروزه، به واسطه تکرار جرم، زندانها در اکثر کشورها، انباشته از مجرمان مکرر و دادگاهها مملو از پروندههایی هستند که در انتظار رسیدگی قرار دارند. بسیاری از این افراد به دلایلی همچون شرایط نامطلوب خانوادگی، پیوندهای ضعیف خویشاوندی، وضعیت نامناسب اجتماع محل زندگی، فقر، بیکاری، ضعف حمایتهای رسمی و ... دچار تکرار کجرویها و آسیبهای فردی و اجتماعی میگردند. در تحقیق حاضر، براساس روش پیمایش و با اجرای پرسشنامه محقق ساخته به بررسی رابطه بین حمایتهای اجتماعی با گرایش به تکرار جرم در بین افراد آزاد شده از زندان پرداخته شد. نتایج بدست آمده از نرم افزار SPSS و با استفاده از آزمونهای ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون چند متغیره نشان میدهند که بین وضعیت حمایتهای نظام خانواده، شبکه اجتماعی و سازمانهای حمایتی با گرایش به تکرار جرم رابطه معناداری وجود دارد. بطوری که، میتوان با تقویت پیوندهای اجتماعی و حمایتهای اجتماعیای که از طریق سازمانهای حمایتی، اجتماعها، شبکههای اجتماعی، خانوادهها و روابط بینفردی ارائه میگردد محیط جرمزا را کاهش داد و بدین ترتیب، از ارتکاب افراد به جرم و گرایش مجدد افراد مجرم به تکرار جرم پیشگیری نمود.
زاهدی اصل, محمد, & راجعیان, محمد. (1395). مطالعه رابطه بین حمایتهای اجتماعی و گرایش به تکرار جرم در بین افراد آزاد شده از زندان. پژوهش اجتماعی, 9(33), 109-134.
MLA
محمد زاهدی اصل; محمد راجعیان. "مطالعه رابطه بین حمایتهای اجتماعی و گرایش به تکرار جرم در بین افراد آزاد شده از زندان". پژوهش اجتماعی, 9, 33, 1395, 109-134.
HARVARD
زاهدی اصل, محمد, راجعیان, محمد. (1395). 'مطالعه رابطه بین حمایتهای اجتماعی و گرایش به تکرار جرم در بین افراد آزاد شده از زندان', پژوهش اجتماعی, 9(33), pp. 109-134.
VANCOUVER
زاهدی اصل, محمد, راجعیان, محمد. مطالعه رابطه بین حمایتهای اجتماعی و گرایش به تکرار جرم در بین افراد آزاد شده از زندان. پژوهش اجتماعی, 1395; 9(33): 109-134.